8ball Music

Nieuwe release: Kaj van der Voort – Mee Naar Haar

Vier jaar lang was Kaj onderdeel van de razend populaire jongens groep B-Brave. Eerder dit jaar hield de groep op te bestaan. Voor Kaj was dat het moment om zelf zijn vleugels uit te slaan en solo de volgende stap in zijn muzikale carrière te zetten. Mee Naar Haar is hiervan het eerste wapenfeit.

Het liedje beschrijft het moment in een relatie waarop men tot de conclusie komt dat het over is, wanneer de liefde definitief voorbij is.
Kaj: ” Ik heb de afgelopen jaren prachtige dingen mogen meemaken in mijn werk, privé en ook in de liefde. Al deze ervaringen heb ik gebundeld in mijn eerste autobiografische song, die ik samen met geweldige muzikanten en songwriters heb gemaak. Mee Naar Haar is voor mij een metafoor voor het afsluiten van een leerzame periode in mijn leven. Elk afscheid is moeilijk maar het heeft mij een sterker persoon gemaakt. Ik hoop dat ik met deze song anderen kan inspireren om het zelfde te doen”.

Bekijk de videoclip van ‘Mee Naar Haar’ hier.

Terug