Newsfacts

  • Sandra van Nieuwland’s ‘Hunter’ passeert 1 miljoen Spotify plays

   Hunter van Sandra van Nieuwland heeft de 1 miljoen plays gepasseerd op Spotify! Samen met haar onlangs verkregen Edison Pop en de gouden plaat voor Banging on the Doors of Love bewijst Sandra dat je niet de Voice of Holland hoeft te winnen om succesvol te zijn.

   Beluister HIER onze officiële Sandra van Nieuwland playlist op Spotify.

  • Edison voor Sandra van Nieuwland

   We mogen weer trots zijn op Sandra van Nieuwland. Na het ontvangen van een gouden plaat voor haar nieuwe album ‘Banging on the Doors of Love’ heeft Sandra gisteravond een Edison voor ‘Beste Pop act’ in ontvangst mogen nemen! Naast Sandra waren Anouk en Niels Geusenbroek genomineerd voor de award.

  • Reprise theatertour Sandra van Nieuwland

   Met een gouden award en een nominatie voor de Edison Pop Award op zak maakt Sandra zich nu op voor de reprise van haar theatertour die op 15 oktober  zal beginnen en maar liefst vijftien theaters aan doet.

   Sandra is dit najaar te zien in de volgende theaters:

   15 oktober, Theater Harderwijk – Harderwijk
   16 oktober, De Schalm – Veldhoven
   17 oktober, Isala Theater – Capella a/d Ijssel
   21 oktober, Schouwburg de Maagd – Bergen op Zoom
   25 oktober, Markant – Uden
   31 oktober, De nieuwe kolk – Assen
   1 november, Theater a/h Vrijthof – Maastricht
   2 november, Diligentia – Den Haag
   6 november, Theater Castellum – Alphen a/d Rijn
   8 november, De Storm – Winterswijk
   14 november, Kunstmin – Dordrecht
   15 november, Stadsgehoorzaal – Leiden
   27 november, Theater a/d Parade – Den Bosch
   29 november, De Tamboer – Hoogeveen
   30 november, Theaters Tilburg – Tilburg

  • Sandra van Nieuwland ontvangt gouden plaat

   Wat zijn wij trots op onze Sandra van Nieuwland! Vanmiddag ontving zij een gouden plaat voor haar nieuwe album ‘Banging on the Doors of Love’! De felicitaties gaan uit naar Sandra maar natuurlijk ook naar de producer van het album Tjeerd Bomhof aka Dazzled Kid.

  • Nieuwe single en videoclip Sandra van Nieuwland Banging on the Doors of Love

   De nieuwe single ‘Banging on the Doors of Love’ van Sandra van Nieuwland is uit! De bijbehorende videoclip is tevens verschenen op het YouTube kanaal van 8ball Music. Download de single nu op iTunes of stream via Spotify en Deezer.

   Bekijk HIER de officiële videoclip.

  • Nieuwe single Sandra van Nieuwland ‘Banging on the Doors of Love’

   Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single van Sandra van Nieuwland genaamd ‘Banging on the Doors of Love’. Banging on the Doors of Love is de derde single van het succesvolle gelijknamige album na ‘Always Alone’ en ‘Hunter’. Vrijdag om 12:00 in de middag verschijnt tevens de officiële videoclip van de nieuwe single op het 8ball Music YouTube kanaal.

   Bekijk HIER de video preview.

  • Sandra van Nieuwland genomineerd voor Edison Pop award

   Sandra van Nieuwland is gisteren genomineerd voor een Edison Pop award in de categorie Pop met haar album Banging on the Doors of Love! Naast Sandra zijn Niels Geusebroek en Anouk kandidaten voor de award. De Edison is een van de oudste muziekprijzen in de wereld. Alleen de Amerikaanse Grammy is 1 jaar ouder dan de Nederlandse Edison. De Edisons worden dit jaar uitgereikt op 31 maart in Amsterdam. Bekijk HIER de andere categorieën.

  • Banging on the Doors of Love op vinyl

   Ze zijn eindelijk binnen. ‘Banging on the Doors of Love’ van Sandra van Nieuwland op zwart vinyl in zeer beperkte oplage. Vanaf 20 december verkrijgbaar in de winkel en op bol.com! 

   Pre-order nu op bol.com

  • Officiële video Tidy & Quiet Sandra van nieuwland

   Vers van de pers: de officiële video van Tidy & Quiet van Sandra van Nieuwland. De sfeervolle video is opgenomen bij Sandra thuis en geproduceerd door IAMKAT. De kinderen van Sandra zijn te horen in het nummer en ook nog te zien in de video. 

   Bekijk de video HIER.

  • Sandra van Nieuwland toegevoegd aan line-up Noorderslag

   Sandra van Nieuwland is samen met o.a. Mr. Probs toegevoegd aan de line-up van Eurosonic Noorderslag. Noorderslag vindt plaats van 15 t/m 18 januari 2014. Het is de eerste keer dat Sandra bij Noorderslag zal optreden en in onze ogen mooi getimed met het album dat zojuist is uitgekomen.

   Bekijk HIER de volledige programmering van Noorderslag.