Pioneers Of Love

  • Pioneers of Love; buitenaardse pathos van internationale allure. De viermansformatie uit Leeuwarden - inmiddels bewierookt door de landelijke media - cre ert live een huizenhoge muur van donkere bombast. De band laveert tussen een meeslepende ... More > dwarsheid en hitgevoelige songs wat resulteert in hun eigen 21st Century Wave. Synthesizers, riffs en een hartslag. Het viertal bewijst dat de beste wave niet langer van Britse bodem hoeft te komen. Na lang touren met bands als Moke en Lifehouse komt in begin april 2011 de langverwachte eerste single Walhalla uit bij 8ball Music. < Hide

  Newsfacts

  • Nieuwe single Pioneers of Love nu verkrijgbaar

   De heerlijke nieuwe single van Pioneers of Love genaamd ‘Take It Slow’ is nu overal verkrijgbaar. Download of stream ‘Take It Slow’ nu op iTunes, Spotify of Deezer.

  • Nieuwe single Pioneers of Love ‘Take It Slow’

   De mannen van Pioneers of Love hebben even langzaam aan gedaan, maar ze zijn weer helemaal terug. Aanstaande vrijdag verschijnt namelijk de nieuwe single genaamd ’Take It Slow’. En het is echt een dikke plaat geworden!

   Check de preview HIER

  • Pioneers of Love – Closer nu verkrijgbaar

   Pioneers of Love – Closer is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren op Spotify.

   Bekijk de officiële videoclip HIER.

  • Nieuwe single Pioneers of Love ‘Closer’

   Wat een dijk van een track! Pioneers of Love - Closer is verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren op Spotify vanaf 6 september. Bekijk HIER de officiële videoclip. 

  • NIEUWE CLIP PIONEERS OF LOVE

   Pioneers of Love heeft lange tijd hard gewerkt aan nieuw materiaal. Na opnamesessies in Berlijn is er nu gelukkig een mooi resultaat; de nieuwe single Closer. Je kunt de video hier bekijken. Op 22 augustus doet de band een try-out op Glemmer Beach 2013, win kaarten door de video te delen op je social media!