8ball Music News

  Newsfacts

  • Nieuwe 8ball Music Rock Spotify playlist

   Vandaag introduceren we een nieuwe 8ball Spotify playlist: 8ball Music Rock! Alle Rock releases op 8ball Music tot nu toe in 1 playlist. Met muziek van o.a. Yasmin, Pioneers of Love, Miss Montreal en Bertolf.

   Luister HIER naar de playlist.

  • ’8ball Music Pop’ playlist op Spotify

   De komende weken gaan we nieuwe 8ball Spotify playlists lanceren. De eerste is ’8ball Music Pop’. Alle Pop releases op 8ball Music tot nu toe in 1 playlist. Met muziek van o.a. Alain Clark, Miss Montreal, Bertolf, Leaf en Sandra van Nieuwland.

   Beluister de playlist HIER

   Volg 8ball Music op Spotify voor meer playlists.

  • Finale De Beste Zangers Van Nederland

   Vanavond is de finale van De Beste Zangers Van Nederland op TV. Ben Saunders en Sabrina Starke maken beiden kans om de ‘Beste zanger van Nederland 2014′ te worden. Mis dit niet! Vanaf 20:25 op Nederland 3.

    

  • Miss Montreal, Alain Clark, Ben Saunders en Julia Zahra op RTL Zomerfestival

   Morgen trapt het RTL Zomerfestival af met maar liefst 4 8ball artiesten op het affiche. Miss Montreal, Alain Clark, Ben Saunders en Julia Zahra gaan Park de Wezenlanden in Zwolle ongetwijfeld plat spelen!

   Er zijn nog enkele tickets voor de late beslisser:

   http://www.rtlzomerfestival.nl/tickets

  • 8ball Music workshops bij Voice Academy

   8ball Music was aanwezig op de eerste editie van VoiceAcademy voor het geven van workshops. Deelnemers van The voice of Holland van seizoen 1 t/m 4 kregen de kans om alles aan ons te vragen over de verschillende disciplines binnen de muziekbranche. Radiopromotie, social media, pers, YouTube en Spotify waren een aantal van de onderwerpen die aan bod kwamen.

  • Ben Saunders en Sabrina Starke in nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland

   Vanavond start een nieuw seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’ op Nederland 3 met onze eigen Ben Saunders en Sabrina Starke. Tune in vanaf 20:20.

   Bekijk HIER een geinige backstage video

  • Live opnames 538 Koningsdag 2014

   Koningsdag 2014 is helaas alweer achter de rug, maar wat was het fantastisch! Het Chasséveld in Breda stond de hele dag op zijn kop met optredens van Miss Montreal, Julia van der Toorn, Alain Clark en Sandra van Nieuwland. Gelukkig hebben de beste mensen van Radio 538 alles opgenomen.

   Kijk HIER alle optredens terug

  • Nieuw adres 8ball Music

   8ball Music is onlangs verhuisd naar een nieuw adres. Je vindt ons vanaf nu aan de Van der Lindenlaan in Hilversum.
   Het volledige adres is:

   Van der Lindenlaan 2
   1217PK Hilversum

  • 8ball Music Mixed-Tapes Sampler

   Onlangs stelden we een speciale 8ball Music sampler samen voor Mixed-Tapes. Mixed-Tapes is een cool initiatief van reclamebureau Strangelove waarbij artiesten, platenmaatschappijen en andere karakters uit de muziekindustrie gevraagd wordt om een ‘old school’ mixtape te maken.

   Luister HIER naar de 8ball Music Mixed-Tapes Sampler

  • Nieuwe DPC Spotify playlist

   Check onze nieuwe Dutch Pop Chart Spotify playlist met tracks van o.a. Chef Special Alain Clark en Julia van der Toorn en abonneer je om elke week de update te krijgen.

   Beluister de playlist HIER.