8ball Music News

  Newsfacts

  • 8ball Music Mixed-Tapes Sampler

   Onlangs stelden we een speciale 8ball Music sampler samen voor Mixed-Tapes. Mixed-Tapes is een cool initiatief van reclamebureau Strangelove waarbij artiesten, platenmaatschappijen en andere karakters uit de muziekindustrie gevraagd wordt om een ‘old school’ mixtape te maken.

   Luister HIER naar de 8ball Music Mixed-Tapes Sampler

  • Nieuwe DPC Spotify playlist

   Check onze nieuwe Dutch Pop Chart Spotify playlist met tracks van o.a. Chef Special Alain Clark en Julia van der Toorn en abonneer je om elke week de update te krijgen.

   Beluister de playlist HIER.

  • Nieuwe Dutch Pop Chart Spotify playlist

   Het weekend staat voor de deur en de gloednieuwe Dutch Pop Chart op Spotify staat klaar. Abonneer je nu gratis en ontvang elke week een nieuwe Top 30. Abonneren kan HIER.

   Veel luisterplezier :)

  • Steun Stichting Het Vergeten Kind en download/stream De Glimlach van een Kind

   De week van het vergeten kind is vandaag officieel van start gegaan. Ter promotie zijn Johnny de Mol en Willeke Alberti samen de studio in gegaan om de single ‘De Glimlach van een Kind’ opnieuw op te nemen. De Glimlach van een Kind is vandaag uit op 8ball Music!

   Steun Stichting Het Vergeten Kind en download/stream ‘De Glimlach van een Kind’ nu op iTunes en Spotify.

  • Turn Back Time (Immenze Remix) nu verkrijgbaar

   Vandaag is ie uit. De winnende remix van de Ben Saunders Remix Contest. Ben Saunders – Turn Back Time (Immenze Remix) is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes en Google Play en is uiteraard te beluisteren op Spotify.

   Koop op iTunes
   Koop op Google Play
   Beluister op Spotify

  • Release winnaar Ben Saunders Remix Contest

   Deze vrijdag is het zover. De winnende remix van de Ben Saunders Remix Contest krijgt zijn verdiende release! Ben Saunders – Turn Back Time (Immenze Remix) is vanaf vrijdag verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren op Spotify.

   Check HIER de preview op YouTube of op de 8ball Music Soundcloud.

  • Nieuwe Dutch Pop Chart op Spotify

   Het is weer vrijdag! Tijd voor een gloednieuwe Dutch Pop Chart op Spotify. Abonneer je nu gratis en ontvang elke week een nieuwe Top 30.

   Veel luisterplezier :)

  • 3 8ball artiesten op Skyradio 25 jaar jubileum

   Gisteravond was het Sky Radio 25 jaar jubileum concert met o.a. Miss Montreal, Alain Clark en Sandra van Nieuwland. Ook een klein beetje een 8ball feestje dus! Fotograaf Ruben van Vliet was present en maakte een foto impressie van de avond.

   Check de foto’s HIER

  • Nieuwe Dutch Pop Chart op Spotify

   Er staat een nieuwe Dutch Pop Chart op Spotify. Dé hits van Nederlandse bodem zijn voor jou geselecteerd en verwerkt tot een prachtige top 30 van dit moment.

   Luister de Dutch Pop Chart op Spotify. Abonneren is gratis.

   Veel luisterplezier!

  • Dutch Pop Chart op Spotify

   Er staat een nieuwe Dutch Pop Chart op Spotify. Dé hits van Nederlandse bodem zijn voor jou geselecteerd en verwerkt tot een prachtige top 30 van dit moment.

   Luister de Dutch Pop Chart op Spotify en abonneer je bovendien gratis.

   Veel luisterplezier!