• R.

   vorig jaar m'n relatie beĂŻndigd, heb veel naar dit nummer geluisterd samen met I Now I will be fine this year.

   about 1 hour ago
  • Nyn81

   dat je in bij geen enkele cd's verkopende winkel de nieuwste cd van kunt kopen!

   about 2 hours ago
  • Kjeld ..

   U bent voor Twente toch?

   about 3 hours ago
  • Janneke Smit

   FC Groningen moet winnen, maar ik kan ook leven met een gelijkspel. Wát een wedstrijd!!

   about 3 hours ago
  • Jack Feld

   “: Gro-PSV 1-1 mooi! Ben benieuwd!” RT: en ook :)

   about 3 hours ago

  Newsfacts

  • Miss Montreal treedt op tijdens RTL viert de Zomer concert

   De line- up van het RTL Viert De Zomer Concert is bekend. Niemand minder dan Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Laura Jansen, de 3JS, Caro Emerald en Kane openen op 22 juni officieel de zomer tijdens het RTL Viert de Zomer Concert.

   Dè start van de zomer wordt dit jaar gegeven door het RTL Viert de Zomer Concert. Een mooi begin van het festival seizoen met een line-up van imposante namen. Voor slechts € 25,- per ticket kun je vanaf 13.30 uur genieten van zeven optredens. Tussendoor wordt het feest compleet gemaakt door een zomerse DJ en de avond wordt spectaculair afgesloten door Kane.

   Vanaf 13.30 uur start het feest op de eerste hele zomerdag in 2013. Voor de tweede keer wordt Park de Wezenlanden in Zwolle het decor van dit gezellige concert.
   Iedereen is welkom. Gezellig met een geliefde, een groep vrienden of de hele familie genieten van de start van de zomer. Kaarten voor het RTL Viert de Zomer Concert zijn verkrijgbaar via de website van RTL Viert De Zomer Concert.

   Het RTL Viert de Zomer Concert werd vorig jaar op dezelfde locatie gehouden en was een groot succes. De 15.000 bezoekers genoten van dit zomerse concert. “Vorig jaar geweldig feest. Dit jaar maar weer. Heb er zin in”, “Leuk feestje was dat! Voor herhaling vatbaar!! In Zwolle!!” en “De hele dag was genieten: Geweldig!!!” waren enkele reacties.

   Klik hier voor meer informatie.

   More Newsfacts >

  Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 Ă©n als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide