• Miss Montreal

   Als je een leuke lamp maakt, hebt of ontwerpt, nemen wij jouw lamp mee op theatertour. 4 maanden lang. Hangt ie boven de tafel op podium :-)

   about 4 days ago
  • Miss Montreal

   Zijn er ook mensen hier op twitter die creatief zijn met lampen maken of ontwerpen????? Cibap leerlingen of rietveld of hobbyisten????

   about 4 days ago
  • RTV8 on Air

   Now on RTV8: - I Know I Will Be Fine Listen:

   about 2 hours ago
  • Stephanie ♡

   RT : Die is zo'n leuk persoon! Mogen veel TV vrouwen & zangeressen een voorbeeld aan nemen! Heerlijk die echtheid

   about 7 hours ago
  • mrestebans

   RT : “: súper tof dat je er even was gister in bij ” /…

   about 8 hours ago

  Newsfacts

  • Miss Montreal voor het eerst in het Nederlands te horen op album ‘The Home Recordings’

   Miss Montreal bereidt zich momenteel voor op het tweede deel van de theatertour S-ss-sss-sanne. In maart krijgt de succesvolle tour een vervolg, en zal de grande finale beleven in Koninklijk Theater CarrĂ©. Het album ‘The Home Recordings’, dat verwant is aan de theatertour, is vanaf vandaag verkijgbaar via iTunes. ‘The Home Recordings’ is direct de iTunes top 10 hitlijst in geklommen en staat momenteel op nummer 8.

   Tot nu toe was de bijzondere CD exclusief verkrijgbaar in de theaters waar Miss Montreal met de theatershow S-ss-sss-sanne speelde. Vanaf vandaag is het album ook verkrijgbaar via de digitale kanalen.

   Op deze digitale versie van ‘The Home Recordings’ staat, naast diverse opnames en demo’s die Sanne Hans thuis maakte, ook het populaire liedje “Zij”. Een zeer persoonlijk liedje dat frontvrouw Sanne samen met Simon Keizer (Nick & Simon) schreef. Het liedje viel ook op in zowel het nederlandse als het belgische TV programma van Paul de Leeuw.

   Het afgelopen najaar stond de theatertour centraal voor Miss Montreal. In maart wordt de tour vervolgd. S-ss-sss-sanne is nog te zien in de volgende theaters:

   15-3-2013 Stadsgehoorzaal Kampen Kampen
   16-3-2013 Meenthe Steenwijk
   20-3-2013 Muziekcentrum Frits Philips (UITVERKOCHT) Eindhoven
   21-3-2013 Parkstad Heerlen
   23-3-2013 Stadsschouwburg Enschede
   24-3-2013 Vredenburg Utrecht
   25-3-2013 Koninklijk Theater Carré Amsterdam

   More Newsfacts >

  Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 Ă©n als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide