Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide

  Newsfacts

  • Miss Montreal terug bij Giel op 3FM

   Miss Montreal mocht weer vroeg uit de veren voor een bezoek bij Giel op 3FM. Uiteraard was dit een goede kans om de nieuwe single ‘Tututu’ ten gehore te brengen, maar Miss Montreal deed gelijk ook even een ijzersterke mash-up van Stay High en Prayer In C.

   Bekijk de beelden van Tututu en de mash-up.

  • Miss Montreal live bij Q-Music BBQ

   Miss Montreal speelt vandaag live de nieuwe single Tututu bij Q-music NL. Luister vanaf 16:00 live op 100.7 FM of via www.q-music.nl

  • Nieuwe single Tututu Miss Montreal nu verkrijgbaar

   De nieuwe single van Miss Montreal ’Tututu’ is vandaag verkrijgbaar. Een prachtige kleine song die je echt weet te raken. Luister Tututu nu op Spotify en Deezer of download op iTunes.

  • Tututu nieuwe single Miss Montreal

   Deze vrijdag releasen we de nieuwe single van Miss Montreal: Tututu. Het is 1 van onze absolute favorieten van het nieuwe album ‘Irrational’. Tututu is na ‘Heavy Heart’ en ‘Say Heaven Say Hell’ de derde single van het album.

  • Kaartverkoop theatertour Miss Montreal gestart

   De kaartverkoop van de nieuwe theatertour van Miss Montreal genaamd ‘Onmeunig Sanne’ is van start gegaan. Koop nu je tickets in de theatertour widget op onze speciale theatertour website.

  • Nieuw seizoen DBSSW met Miss Montreal

   Het nieuwe seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland begint vanavond en Sanne van Miss Montreal zit weer in de jury samen met Giel 3FM en Eric Corton. Een must voor muziekliefhebbers.

   Showtime: 21:30 op Nederland 3.

  • Miss Montreal bij Giel 3FM

   Miss Montreal speelde vanochtend live de nieuwe single ‘Irrational’ bij Giel 3FM. Wat ging dat los. Dat wordt weer knallen op de festivals deze zomer.

   Bekijk HIER alle fragmenten van vanmorgen met o.a. een dikke Miss Montreal cover van BLOF.

  • Nieuwe single ‘Irrational’ Miss Montreal nu verkrijgbaar

   De nieuwe single van Miss Montreal ’Irrational’ is nu overal verkrijgbaar. Download/stream Irrational nu op iTunes, Spotify en Deezer. Of luister naar de officiële audio op YouTube.

  • Nieuwe single Miss Montreal ‘Irrational’

   Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single van Miss Montreal genaamd Irrational. Irrational is de derde single van het gelijknamige album dat op 28 februari uit kwam. Na het succes van Say Heaven Say Hell is het nu de beurt aan Irrational om de ether te vullen met het geluid van Miss Montreal.

  • Miss Montreal ontvangt 3FM award

   Miss Montreal sleepte gisteren de 3FM award binnen voor ‘Beste Zangeres’. Wat zijn we trots! Gefeliciteerd Sanne!

   Kijk HIER de uitreiking terug