Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide

  Newsfacts

  • Stem Miss Montreal de Top 2000 in

   We gaan alweer richting het einde van het jaar en dat betekent dat de Top 2000 er weer aan komt op NPO Radio 2. Afgelopen zondag  werden de stembussen vanuit het Top 2000 Café geopend en is het nu dus mogelijk om te gaan stemmen. Miss Montreal maakt een goede kans om met haar hit ‘Say Heaven, Say Hell’ hoog te eindigen in de lijst. Dus breng snel jouw stem snel uit op deze hit!

   Stemmen kan hier

  • Miss Montreal genomineerd voor de 100% NL Awards

   Vandaag maakte 100% NL bekend dat Miss Montreal genomineerd is voor de 100% NL awards. In de categorie ‘Hit van het jaar’ is de single Say Heaven Say Hell genomineerd en in de categorie ‘Album van het jaar’ haar album Irrational . Daarnaast maakt ze ook nog kans om artiest van het jaar te worden. Vorig jaar ontving ze haar award voor hit van het jaar. Zal het deze keer weer lukken?

   Stemmen kan hier

  • ‘Lach Op Zijn Gezicht’ uit RTL Late Night nu verkrijgbaar

   Het ontroerende nummer dat Miss Montreal schreef voor Melissa in RTL Late Night afgelopen woensdag is nu verkrijgbaar. Luister ‘Lach Op Zijn Gezicht’ nu op Spotify of Deezer of download via iTunes.

  • Miss Montreal geeft voorproefje OnmeunigSanne theatertour bij RTL Late Night

   Sanne Hans van Miss Montreal was gisteravond te gast bij RTL Late Night. Ze gaf hier een prachtig voorproefje van de aankomende OnmeunigSanne theatertour. In elke theatershow wordt een speciaal nummer geschreven door Sanne voor iemand uit het publiek. Dit nummer wordt in de 2e helft van de show dan live ten gehore gebracht. Gisteravond deed Sanne dit voor iemand uit het publiek van RTL Late Night.

   Kijk HIER naar het verbluffende resultaat.

  • Video’s Miss Montreal LIVE38XXL online

   De Ziggo Dome stond op zn kop afgelopen zaterdag met LIVE38XXL. Check hier de liveopnames van Miss Montreal:

   Just A Flirt, Hoe, Say Heaven Say Hell

  • Miss Montreal met Bed of Roses bij Evers Staat Op

   Miss Montreal was vanochtend te gast bij Evers Staat Op op Radio 538. In het Verruckte Halbe Stunde, een onderdeel van de show, krijgen artiesten de kans op een cover naar keuze te spelen. Miss Montreal koos voor ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi. Dat was geen slechte keuze. Sterker nog, het was ijzersterk.

   Luister en kijk het fragment HIER terug.

  • Miss Montreal ontvangt gouden plaat voor eerste album

   Miss Montreal werd verrast met een laat, maar prachtig verjaardagskado. Vandaag ontving Miss Montreal een gouden plaat voor het eerste album genaamd Miss Montreal uit 2009 op het kantoor van 8ball Music.

  • Miss Montreal als muziekdeskundige bij RTL Late Night

   Welke nieuwe artiesten moet je in de gaten houden? Sanne van Miss Montreal schuift vanavond aan bij RTL Late Night om het je te vertellen! Bekijk het vanaf 22:30 op RTL4.

  • Miss Montreal live bij Pauw

   Miss Montreal was afgelopen vrijdag te gast bij de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw genaamd Pauw. Uiteraard werd er in de uitzending gevraagd naar de aankomende Onmeunig Sanne theatertour en de nieuwe single Tututu werd ook gespeeld.

   Bekijk de uitzending HIER terug.

  • Miss Montreal in airplay top 10 met Tututu

   Het lijkt erop dat Miss Montreal met Tututu weer een flinke hit te pakken heeft. Na ‘Say Heaven Say Hell’ is ‘Tututu’ de 2e single van het nieuwe album ‘Irrational’ dat in de airplay top 10 verschijnt.