Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide

  Newsfacts

  • Nieuwe single Miss Montreal ‘Irrational’

   Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single van Miss Montreal genaamd Irrational. Irrational is de derde single van het gelijknamige album dat op 28 februari uit kwam. Na het succes van Say Heaven Say Hell is het nu de beurt aan Irrational om de ether te vullen met het geluid van Miss Montreal.

  • Miss Montreal ontvangt 3FM award

   Miss Montreal sleepte gisteren de 3FM award binnen voor ‘Beste Zangeres’. Wat zijn we trots! Gefeliciteerd Sanne!

   Kijk HIER de uitreiking terug

  • Gouden plaat voor Miss Montreal – Say Heaven Say Hell

   Miss Montreal ontving woensdagavond een gouden plaat voor haar succesvolle single ‘Say Heaven Say Hell’ in de live uitzending van RTL Late Night. Humberto Tan reikte de plaat uit.

   Bekijk HIER het fragment van de uitreiking

  • Concert Miss Montreal in Utopia

   Vanavond om 20:00 speelt Miss Montreal in een speciale, intieme setting in de loods van TV programma Utopia.  Wil jij bij dit bijzondere concert zijn? Mail dan naar inwoners@talpa.tv o.v.v. Miss Montreal. Kaarten zijn €49,50.

  • Miss Montreal genomineerd voor twee 3FM awards

   Miss Montreal is dit jaar genomineerd voor twee 3FM awards in de categorie ‘Beste Zangeres’ en ‘Beste Single’ met het lied ‘Hoe’.

   Vote voor Miss Montreal! Breng HIER je stem uit.

  • Miss Montreal voor uitverkochte Oosterpoort

   Miss Montreal speelde afgelopen zaterdag weer de sterren van de hemel in een uitverkochte Oosterpoort, Groningen! Check HIER de foto’s van Ruben van Vliet.

  • Miss Montreal bij Q-Music

   Miss Montreal was vanmorgen te gast bij Mattie en Wietze van Q-music. Hier speelden ze de akoestische versies van de nummers ‘Tu Tu Tu’ en ‘I Am Hunter’.

   Bekijk HIER de opnames en foto’s van vanmorgen.

  • Miss Montreal’s nieuwe album ‘Irrational’ nu overal verkrijgbaar

   Het nieuwe album van Miss Montreal genaamd ‘Irrational’ is nu overal verkrijgbaar. Irrational is alweer het vierde studioalbum van Miss Montreal.

   Voor inspiratie voor het schrijven van songs vertrok frontvrouw van Miss Montreal, Sanne Hans, naar Los Angeles om daar te schrijven met songwriter Nate Campany (oa. Backstreet Boys, Ilse deLange) met wie ze ook voor haar voorgaande album I Am Hunter samen werkte. Het album nam ze op in Hilversum, in de studio van The Rocketeers. En naast acht nieuwe Miss Montreal tracks staat er ook een duet op het album dat Sanne samen met haar moeder Dorothee opnam.

   De release van Irrational valt samen met de premiere van de Heavy Heart clubtour die vanavond in Hilversum van start gaat en onder andere Haarlem, Zwolle, Groningen, Den Haag, Utrecht en Amsterdam aan doet.

   Koop/download/stream Irrational nu op iTunes, Spotify, Deezer, Juke, Google Play en Bol.com.

  • Deezer pre-stream ‘Irrational’

   Het nieuwe album van Miss Montreal ‘Irrational’ is vanaf nu exclusief te pre-streamen op Deezer. Luister hier alle songs van het album. Liefhebbers van de CD moeten nog even wachten tot de 28 februari.

  • Miss Montreal steunt spreekbeurt over stotteren

   De 11-jarige Koen kon zijn geluk niet op. De leerling uit Doetinchem hield een spreekbeurt over iets persoonlijks: hij stottert. Koen kreeg een tien.

   Ruim een maand geleden begon Koen met de voorbereidingen. Via Twitter gooide hij een balletje op bij Nederlands bekendste stotteraar, Miss Montreal. Koen wilde zijn klasgenoten meer vertellen over stotteren, bijvoorbeeld hoe het komt dat zingen wél kan. Tot zijn verbazing antwoordde zangeres Sanne Hans op Twitter dat ze het “een topvoorstel” vond om te komen.

   NOS Jeugdjournaal was erbij en maakte een rapportage. Bekijk de reportage HIER.