Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 Ă©n als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide

  Newsfacts

  • Video’s Miss Montreal LIVE38XXL online

   De Ziggo Dome stond op zn kop afgelopen zaterdag met LIVE38XXL. Check hier de liveopnames van Miss Montreal:

   Just A Flirt, Hoe, Say Heaven Say Hell

  • Miss Montreal met Bed of Roses bij Evers Staat Op

   Miss Montreal was vanochtend te gast bij Evers Staat Op op Radio 538. In het Verruckte Halbe Stunde, een onderdeel van de show, krijgen artiesten de kans op een cover naar keuze te spelen. Miss Montreal koos voor ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi. Dat was geen slechte keuze. Sterker nog, het was ijzersterk.

   Luister en kijk het fragment HIER terug.

  • Miss Montreal ontvangt gouden plaat voor eerste album

   Miss Montreal werd verrast met een laat, maar prachtig verjaardagskado. Vandaag ontving Miss Montreal een gouden plaat voor het eerste album genaamd Miss Montreal uit 2009 op het kantoor van 8ball Music.

  • Miss Montreal als muziekdeskundige bij RTL Late Night

   Welke nieuwe artiesten moet je in de gaten houden? Sanne van Miss Montreal schuift vanavond aan bij RTL Late Night om het je te vertellen! Bekijk het vanaf 22:30 op RTL4.

  • Miss Montreal live bij Pauw

   Miss Montreal was afgelopen vrijdag te gast bij de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw genaamd Pauw. Uiteraard werd er in de uitzending gevraagd naar de aankomende Onmeunig Sanne theatertour en de nieuwe single Tututu werd ook gespeeld.

   Bekijk de uitzending HIER terug.

  • Miss Montreal in airplay top 10 met Tututu

   Het lijkt erop dat Miss Montreal met Tututu weer een flinke hit te pakken heeft. Na ‘Say Heaven Say Hell’ is ‘Tututu’ de 2e single van het nieuwe album ‘Irrational’ dat in de airplay top 10 verschijnt.

  • Miss Montreal beoordeelt straatmuzikant bij RTL Late Night

   Humberto Tan ontdekte de Australische straatmuzikant Mark Wilkinson op de Dam in Amsterdam. Hij was zo onder de indruk dat hij hem uitnodigde bij RTL Late Night. Sanne van Miss Montreal mocht de zanger gisteren beoordelen live in de uitzending.

   Bekijk het fragment HIER.

  • Miss Montreal live bij Ruud de Wild op 538

   Miss Montreal was gisteren live op Radio 538 in de show van goede vriend en radiomaker van het eerste uur Ruud de Wild. In een kleinere formatie van de band speelde ze de nieuwe single ‘Tututu’ en een speciale versie van de hit ‘Say Heaven Say Hell’.

   Kijk en luister HIER naar de optredens.

  • Tututu FavoRuudschijf deze week

   De nieuwe single ‘Tututu’ is de FavoRuudschijf van deze week op 538. Radio 538 DJ van het eerste uur Ruud de Wild kiest elke week een favoriete plaat uit. Deze week is zijn keuze gevallen op Tututu van Miss Montreal. Ruud belde gelijk ook even met Sanne Hans om te vragen wat Tututu nou betekend.

   Luister het fragment HIER terug.

  • Miss Montreal terug bij Giel op 3FM

   Miss Montreal mocht weer vroeg uit de veren voor een bezoek bij Giel op 3FM. Uiteraard was dit een goede kans om de nieuwe single ‘Tututu’ ten gehore te brengen, maar Miss Montreal deed gelijk ook even een ijzersterke mash-up van Stay High en Prayer In C.

   Bekijk de beelden van Tututu en de mash-up.