• Miss Montreal

   (Jongens en )meisjes, 'leve de vrouw' van Nick en Simon is écht een leuk liedje! Ik voel me er serieus beter door, als vrouwtje zijnde :)

   about 5 days ago
  • Peter Beekhuis

   Ik zie heel lief en zorgelijk kijken naar haar buurman bij . Volgens mij lieve vrouw.

   about 15 minutes ago
  • Caridad

   was zij in dienst dan van die knollenkamp, slagharen? Wist ik helemaal niets van!

   about 16 minutes ago
  • Arnold v.d. Schuur

   ponypark slagharen? Wow, je kan ook echt alles

   about 24 minutes ago
  • Anke Aalvanger

   Wat een heerlijk tof wijf die Sanne

   about 25 minutes ago

  Miss Montreal

  • Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5-koppige band Miss Montreal. Drie albums uitgebracht binnen 3 jaar, 12 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als ... More > kroon in april 2012 de Schaal van Rigter de single ‘Wish I Could was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011 . Frontvrouw Sanne Hans Roos-Anne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Sanne is geboren op 22 september 1984 in Hardenberg. Inmiddels heeft ze zich gevestigd in Amersfoort. Ze is opgegroeid in een muzikale familie en al heel jong schreef ze haar eigen songs.Ze heeft succesvol de ArtEZ popacademie in Enschede afgerond en nadat ze o.a. het bandje Ysis had verlaten en op TV verscheen in een Slankie Reclame, ging ze dan eindelijk haar eigen nummers ten gehore brengen onder de naam Miss Montreal! Sanne drinkt graag haar biertje, is behoorlijk actief op Twitter en houdt ervan om van elk optreden een feestje te maken. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann gitarist , Thijs Rensink drummer , Peter Hendriks toetsen en Kobus Groen basgitarist en backing vocalist . Op 28 februari 2014 verscheen het vierde album Irrational. < Hide

  Newsfacts

  • Miss Montreal live bij Ruud de Wild op 538

   Miss Montreal was gisteren live op Radio 538 in de show van goede vriend en radiomaker van het eerste uur Ruud de Wild. In een kleinere formatie van de band speelde ze de nieuwe single ‘Tututu’ en een speciale versie van de hit ‘Say Heaven Say Hell’.

   Kijk en luister HIER naar de optredens.

  • Tututu FavoRuudschijf deze week

   De nieuwe single ‘Tututu’ is de FavoRuudschijf van deze week op 538. Radio 538 DJ van het eerste uur Ruud de Wild kiest elke week een favoriete plaat uit. Deze week is zijn keuze gevallen op Tututu van Miss Montreal. Ruud belde gelijk ook even met Sanne Hans om te vragen wat Tututu nou betekend.

   Luister het fragment HIER terug.

  • Miss Montreal terug bij Giel op 3FM

   Miss Montreal mocht weer vroeg uit de veren voor een bezoek bij Giel op 3FM. Uiteraard was dit een goede kans om de nieuwe single ‘Tututu’ ten gehore te brengen, maar Miss Montreal deed gelijk ook even een ijzersterke mash-up van Stay High en Prayer In C.

   Bekijk de beelden van Tututu en de mash-up.

  • Miss Montreal live bij Q-Music BBQ

   Miss Montreal speelt vandaag live de nieuwe single Tututu bij Q-music NL. Luister vanaf 16:00 live op 100.7 FM of via www.q-music.nl

  • Nieuwe single Tututu Miss Montreal nu verkrijgbaar

   De nieuwe single van Miss Montreal ’Tututu’ is vandaag verkrijgbaar. Een prachtige kleine song die je echt weet te raken. Luister Tututu nu op Spotify en Deezer of download op iTunes.

  • Tututu nieuwe single Miss Montreal

   Deze vrijdag releasen we de nieuwe single van Miss Montreal: Tututu. Het is 1 van onze absolute favorieten van het nieuwe album ‘Irrational’. Tututu is na ‘Heavy Heart’ en ‘Say Heaven Say Hell’ de derde single van het album.

  • Kaartverkoop theatertour Miss Montreal gestart

   De kaartverkoop van de nieuwe theatertour van Miss Montreal genaamd ‘Onmeunig Sanne’ is van start gegaan. Koop nu je tickets in de theatertour widget op onze speciale theatertour website.

  • Nieuw seizoen DBSSW met Miss Montreal

   Het nieuwe seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland begint vanavond en Sanne van Miss Montreal zit weer in de jury samen met Giel 3FM en Eric Corton. Een must voor muziekliefhebbers.

   Showtime: 21:30 op Nederland 3.

  • Miss Montreal bij Giel 3FM

   Miss Montreal speelde vanochtend live de nieuwe single ‘Irrational’ bij Giel 3FM. Wat ging dat los. Dat wordt weer knallen op de festivals deze zomer.

   Bekijk HIER alle fragmenten van vanmorgen met o.a. een dikke Miss Montreal cover van BLOF.

  • Nieuwe single ‘Irrational’ Miss Montreal nu verkrijgbaar

   De nieuwe single van Miss Montreal ’Irrational’ is nu overal verkrijgbaar. Download/stream Irrational nu op iTunes, Spotify en Deezer. Of luister naar de officiële audio op YouTube.